2008. november 12., szerda

'Ten' interjú



Ő itt a szívtipró, ő pedig a barátnője. A HSM 3 premierje kapcsán érkeztek Sydney-be és a paparazzik máris készítettek pár képet. Már a szállodai szobájukban sincsenek biztonságban.

Riporter: Kemény lehet, ha a saját hotelszobádban vagy és az egészet látod fényképen.
Vanessa:
Ez idegesítő. Ez egy behatolás a privát szférába. Számomra nagyon bizarr, hogy ezt teszik. Az emberek ezt igazán nem akarják tudni – vagy?

De Zac és Vanessa a harmadik filmjüket ünneplik, ami milliomossá tette őket.

Zac: Azokat a házakat nézzük, amik fölött nem lehet elsiklani, és azt kérdezzük magunktól, mit meg nem adnánk egy ilyen házért?
Riporter: Tény, hogy ha az ausztrál dollár árfolyamát tekintjük, két olyan házat is megengedhetnél magadnak.
Zac:
Nem. Nagyon okosak vagytok. Ez tényleg segít?

A harmadik rész megmutatja, amint kedvenc diákjaink befejezik az iskolát.

Zac: Roppant súly nyomja a válladat, különösen amikor elhagyod a középiskolát. Ez hátralévő életed kezdete és minden igazán valódivá válik.
Vanessa: Valami mást is kell csinálnom, hogy az emberek megismerhessenek egy másik oldalamról is.
Riporter: Szóval valami olyasmit, mint a texasi láncfűrészes gyilkos?
Vanessa:
Nem, de talán a Fűrész. Csak viccelek.
Ashley: Soha nem lehet hozzászokni, ahhoz, hogy a rajongók miattad sikítanak. Minden ilyen alkalom olyan, mintha az első lenne, ez annyira nagy örömet okoz.

És most jöjjenek azok az elmaradhatatlan számok a HSM3 eddigi bevételéről! ;)

Az elmúlt hétvége Amerikán kívül is hatalmas bevételt hozott a moziknak a HSM 3 kapcsán. 14,600,000 dollárt termelt világszerte csak az elmúlt hétvégén, ezzel nemzetközileg maga mögé utasította a Madagaszkár 2-t és tulajdonképpen az új James Bond filmen kívül minden más alkotást is – a nemzetközi box office lista második helye a HSM 3-é. A film összességében (a vasárnapi adatok szerint) már 185,873,993 dollárnál jár! Ebből 75,573,993 dollár az amerikai és 110,300,000 dollár a nemzetközi bevétel.

Néhány érdekes adat a hétvégéről: Magyarországon (!) továbbra is tarol a HSM 3, a box office második helye volt az övé az elmúlt hétvégén, 86,009 dollárral gazdagítva a magyar mozikat (az összmagyar bevétel 951,346 dollár.) Szintén a második hely az övé Olaszországban és Németországban is, továbbra is toronymagasan vezet viszont Mexikóban, ott 1,019,824 dollárral zárta a hétvégét. Ez a 185,873,993 dollár azt is jelenti, hogy ezzel a HSM 3 újabb, világsztárok főszereplésével készült musicalfilmet utasított maga mögé: nevezetesen a Dreamgirls–t.

Fordította és gyűjtötte: Fant.
Forrás: X

Nincsenek megjegyzések: