2008. november 2., vasárnap

Egy másik nő

National Ledger: Egy másik nő azzal fenyegetőzik, hogy megsemmisíti a romantikát a High School Musical üdvöskéi Vanessa Hudgens és Zac Efron között, és nem a sok fiatal csinos lány akik körülveszik Zac-et, hanem Vanessa anyukája, jelentette a héten a National Enquirer-ben a másik nő.

A 19 éves sötéthajú szépség nem olyan régen vette meg első otthonát - 2,75 millió dolláros tuscan villáját Studio cityben, Californiában - mellyel az volt a célja,hogy ez egy kitűnő szerelmi fészek neki és zac-nek. De a forrás szerint az anyukának van helye a házban.


A forrás azt mondja: "Zac szereti Ginát és méltányolja is amit tesz, de azt érzi, hogy túlhatalmasodik lányán és határokat rajzol Vanessa köré."


Bár Zac 21 éves, van saját lakása,de segített Vanessának választani egy 6 hálószobás és 6,5 fürdőszobás lakást és várta,hogy végül beköltözhessenek. - mondja egy bennfentes.


Forrás: X


Remélem ez a cikk így telljes mértékben nem igaz, csak valaki túldramatizálja a dolgot vagy egyszerűen csak megint alkotott az amerikai sajtó!

Nincsenek megjegyzések: