2008. november 11., kedd

Kenny ''gyerkőceiről"

"Soha nem gondoltam volna azt, hogy ennek a filmnek ekkora globális hatökörzete lesz. Kisírtam a szemeimet az utolsó jelenetnél, amikor a függönyt lehúzták. Olyan édes-keserű szülői pillanatom volt, mint amikor elküldik a gyerekeiket főiskolába. Féltem őket, mert ez bizonytalan ipar és tele van csapdákkal. De meggyőződésem az - hogy jó döntéseket fognak hozni és itt maradnak még egy percig." - nyilatkozta Kenny Ausztráliában.

Közben mégjobban beigazolódni látszik; a HSM3 sikerre és hódításra lett ítélve.
A pénteki napon ugyan Amerikában bemutatták a Madagaszkár 2-t, ami vitte is a hétvégét, méghozzá toronymagasan 63,500,000 dollárral, ám a HSM 3 a harmadik hétvégéjén is kiválóan szerepelt: pénteken 2,550,000, a szombati napon 4,160,000, vasárnap pedig újabb 2,580,000 dollárral, így összességében 9,293,000 dollárral gazdagította a tengerentúli mozikat a hétvége folyamán így már 75,707,000 dolláros amerikai- és 168,617,872 dolláros világbevételnél jár. A harmadik hétvégéjén ezúttal a box office lista harmadik helyét szerezte meg a film.

Az amerikai bevétel a következőket jelenti: a HSM 3 az eddigi két és fél hetes szereplése alatt máris a hetedik helyen szerepel minden idők legtöbb amerikai bevételt hozó musicalfilmjei között, megelőzve többek közt olyan alkotásokat, mint a Johnny Depp főszereplésével készült Sweeny Todd, a Moulin Rouge, vagy az Operaház Fantomja. Ráadásul: a felsorolás első két szereplőjének előállítási költsége kb. ötszöröse, az Operaház Fantomjának költségvetése kb. hétszerese a HSM 3 büdzséjének.

Forrás: X

Nincsenek megjegyzések: