2008. október 24., péntek

Telljes Ellen Show beszélgetés

Máris előkerült a telljes Ellen Show-s beszélgetése Vanessa-nak, amihez olvashattok egy kis rövid tartalmat is!:)


A téma azzal keződött el, hogy Ellen feltette a kérdést, mennyire nehéz azzal a férfival járni, akit midnen nő magáénak akar. Erre Miss Vanessa olyan gyorsan válaszolt, amilyen gyorsan csak tudott, hogy elkerülje a további ezzel kapcsolatos kérdéseket. "Ah, ő hot!"

Menjünk tovább: Mit szokott enni reggelire?
Csak nézzétek azt az édes arcot! Hmmm...szóval, ő egy zabpelyes srác?

Nem, ő inkább "több, mint egy tojás" fickó, oszjta meg Vani. És amikor lusta; "csak megissza azokat". Igazán? "Nem úgy értem, hogy mindig, csak néha."

Következő kérdés: Mit adott Vanessa Zac-nek 21. születésnapjára? Jó fogás - mindenki kíváncsi. Vagy - csalódnunk kell? Csak egy kicsit...:)

"Még nem adtam neki semmit. Egy kicsit kések." - mondja. De némi unszolásra annyit még hozzátesz, mit készül adni, persze, remekül fogalmaz - semmi konkrétum.

"Valamit a házba." Valamit a házba? "Egy szófát?" - kérdezi Ellen. Nem-nem. Akkor egy asztalterítőt? Nem talált. De hogy több esély ne is legyen, Vanessa elvágja a témát, egy átlászó "hazugsággal". "Egy bögrét. Egy Ellen bögrét." - néz rá a mellettük lévő asztalkára, s ezzel téma lezárva. De mindig jön egy újabb...

Tehát Ellen föltesz egy még izgalmasabb kérdést... Efron jól csókol?

Na erre adj jó választ Vanessa! Nem próbálkozott. Egy kis szünet és hezitálás után, gyorsan kijelentette Ellen nógatására, hogy "Igen, jó - csókolóztunk a filmben. - utal harmadik közös filmük csókjelenetére.

De még mindig nincs vége egy dolgot még muszáj tálalni - a házigazda nem kegyelmez. Hogy szereti Vanessa, hogy hordja a haját [Zac] - hátrazselzéve, vagy oldalra fésülve frufru-val?

Miss Hudgens a kérdésre kérdéssel reagál. "Te hogy szereted?"

Ha oldalra van fésülve, akkor elveszek." - felelte.

"Mint most a tiéd?" - kérdezett újból Ness.

"Igen, bármit akarok, ami úgy néz ki, mint én." - válaszolta DeGeneres. "Csak szeretem...a kósza hajtincseket.

"Én hátrafésülve szeretem." - jelentette ki végül Hudgens.

"Szereted hátrafésülve sok zselével, meg ilyenek. Nem ragacsos ez a kezeden?" - vetette ellen Ellen.

"Ez elég szilárd." - fejezte be végleg Vanessa a titkok felfedését.

Nincsenek megjegyzések: