2008. október 27., hétfő

High School Musical 3. - Végzősök

Akit nem érdekel a vélményem, élményeim a moziról és aki még nem látta a filmet és nem szeretne több SPOILER-t az ne olvassa el ezt a bejegyzést!

Már 13 órakor elkezdtem készülődni a késő délutáni mozisára: elmentem hajatmosni, stb. 16 órakor megérkezett Szandym és a szüleimmel elindultunk a moziba! Az út szűk 40 perces volt. Anyuék kitettek minket a plázánál és ők elmentek egy másik moziba megnézni egy másik filmet! Mi már 17kor megvettük a jegyeket így volt még 40 percünk a mozi kinyitásáig. Ez idő alatt megvettük a popcornt és a colát majd körülnéztünka plázába. Rengetek helyen ki volt plakátolva a HSM3 és még a popcornsütő belsejében is HSM3-as plakát volt! ^^ Szerencsére ilyenkor még nemsok ember volt akiről biztosra tudtuk, hogy a HSM3-ra jön. 17:30-ig még sétáltunk majd elmentünk és leültünk a mozi elé. Már rengeteg ember volt ott gyerkőcével!:) 17:40-kor megnyitották a mozi ajtóit és a tömeg szép lassan beszállingózott. 7 éves gyerektől az 50 év körüli felnőttig láttunk embereket! Ezen mindketten meglepődtüünk, de természetesen örülünk annak, hogy ilyen sok korosztályt érdekel ez a film!^^ Közvetlena mozi bejáráta előtt volt egy életnagyságú tábla a főszereplőkkel! Nagyon szuper látvány volt!^^

Lekapcsolódott a villany, beállították a vetítőt és elkezdték vetíteni az lőzetseket kb 10 percen kereszül! :S De az elkövetkező 100 perc kárpótólt mindenkit, de legalább is engem mindenképp!^^

A dalok sorrendje (SPOILER):
A film Troy Bolton-al kezdődik amint egy izzaztó és roppant fontos kosármeccset játszika Wildcats-el a West High Knights ellen! Ekkor éneklik a "Now or Never" című dalt. A meccs menetét és végerdményét nem árulom el, de ki lehet találni!:)

A meccs után Troy-ék házában bulit tartanak, amin minden Vadmacska jelen van és az East High nagy része. Troy és Gabriella felmennek beszélgetni Troy faházábba, ahol eléneklik a "Right Here, Right Now" duettjüket.

Ezután a történet Miss Darbus óráján folytatódik, ahol megbeszélik, hogy ki szeretne szerepelnia Tavaszi Musical-be! Kelsi cselével az egész osztály szerrepet fog kapni. Ezután átmennek a zeneterembe és megbeszélik a történetet.

Ezután Sharpey az ebédlőben szövetkezni próbál Ryan-el és ekkor eléneklik az "I Want It All" című dalt.

Ezután a tetőn folytatódik a film, amikor Troy és Gabriella énekli keringőzés közben a "Can I Have This Dance?" c. számot!

Az "I Just Wanna be With You" akkor hangzik el, amikor Kelsi írja ezta dalt és Ryan odamegy hozzá fontos dolgokról beszélgetni majd elhangizk még ez a dal a musical próbáján és magán az előadáson.

Troy és Chad Troy kocsijához keresnek alkatrészeket és elmennek egy roncstelep szerűségre, ahoil visszagondolnak arra, hogy miket szoktak játszani kiskorukban, miközben éneklik duettjuket, a "The Boys Are Back"-et. Ez a dal nagyon tetszett nekem a táncok a helyszín és a "régi idők" miatt! (Ha megnézted a filmet rájössz mire gondolok!^^)

Gabrielal úgy dönt elmegy a stanfordi felkészítő táborba! Amikor összepakol és visszagondol a szép emlékekre felhangzik "Walk Away" című szóló dala.

Troy kap egy rossz hírt, elmegy az East High-ba gondolkodni és ezalatt hangzik el szólója, a "Scream". Nagyon jó ritmusú, de ugyanakkor nagon érzelmes szám.

Gabriella ugyebár elment a felkészítő táborba és amikor Troy meglátogatja, akkor hangzik el a "Can I Have This Dance?" 2. fele.

Ezek után következik a Tavaszi musical. Az "Now or Never"-ből, az "I Just Wanna be With You"-ból, az "I Want It All"-ból és az "A Night to Remember"-ből áll. Ezt a részt ajánlom mindenkinek mert jókat lehet rajta nevetni!^^

Ennek az előadsnak a végén Miss Darbus elmondja kit hova vettek fel és ezalatt szól a "We're All in this Together" végzős változata.

Ezután már kinn a szabadban folytatódika diplomázás és itt hangzik el Troy beszéde. Mindetek után elhangzik az utolsó dal, a High School Musical. Ez a dal a koreográfiája miatt nagyon tetszett nekem...:)

A film végén a stáblistánál voltak a HSM-ből és a HSM2-ből is képek + muttatak egy bakis videót, elhangzott a "Just Getting Started" és legvégén Széles Iza és Dósa Mátyás duettje, az Épp Itt, Épp Most.

Nos nagy vonalakban ennyi lenne a film... Sajnálom, hogy ilyen sok spoiler van benne éshogy nagyon untattalak titeket, de nemtudtam máshogy leírni! Mindent összefoglalva: nagyon tetszett a film, a táncok, a zenék, az új szereplők nagyon jók! Mindenki kitett magáért. Ez a film a trilogiának egy csodálatos befejezése és ezekkel a szereplőkkel így van jól ahogy most van!

Ajánlom ezt a filmet MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések: