2008. október 15., szerda

Széles Izabella hangja


Tagadhatatlan: az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű zenés produkciója: a High School Musical… A sorozat harmadik része október 23-án kerül a hazai mozikba. High School Musical 3.: Végzősök címmel. Erről már sokat írtunk, viszont arról még nem, hogy a magyar változatban hozi hírességeket hallunk.

A film vége főcímdala magyarul is megszólal, mégpedig Széles Iza és Dósa Matyi előadásában. A hanganyagot Magyarországon vették fel, a klip Lengyelországban forgott.

”Imádom ezt a filmet, így különösen megtisztelő volt a felkérés” – meséli Iza. – Gyönyörű számot éneklünk, biztos vagyok benne, hogy minden nézőt elvarázsol majd a hangulata! Igazi tinédzser film, barátsággal, szerelemmel és sok-sok parádés számmal!

Iza számára egyébként igencsak szépen alakult a 2008-as esztendő, s még koránt sincs vége: hamarosan a boltokba kerül első, önálló albuma, kiváló, popos muzsikával. Az is biztos, hogy izgalmasan kezdődik a következő éve is, hiszen február elején a 40. Filmszemlén mutatják be a Fenyő Miklós életéről készült filmet, amelyben Iza is szerephez jutott.

Forrás: music.hu

Nincsenek megjegyzések: