2009. március 20., péntek

Zanessa kiruccanása

Üdvözletemet Küldöm..

...innen a Napsütéses, ám nagyon szélfuvásos falucskában levő jó meleg szobám székéből! :)

Vanessa-éknál időjárásilag szerencsére stimmel minden. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy pár nap "szabadság"után Vanessa-t ismét lefotózták a paparazzik méghozzá egyből kedvesével, Zac Efron-nal.

Vanessa és Zac tegnap délután (március 19.) volt látható egy Los Angeles-i benzinkúton, amikor is Ness megtankolta gyönyörűséges Audiját és addig Zac az autóban várakozott.

Vanessa stílusilag most sem hazudtolta meg önmagát: egy szép Kathmandu rövidujjút viselt egy lyukacsos, fehér farmerrel és egy szandállal. Számomra ez a szerelés a farmer stílusa miatt nagyot ütött.

Ezután Zanessa egy gyorsétterem felé vette az irányt. A pár ellátogatott a
Carl’s Jr. étterembe, ahol autón keresztül rendeltek egy kis ínyencséget. Az étteremnél készült egy videó, melyben szerencsére most V-n nem volt napszemüveg, ezért lehet látni a szép arcát. :)



Szánalmasak ezek a paparazzik komolyan... Ennyire belemászni az emberek s*ggébe... Engem már lassan legalább annyira zavarnak a paparazzik, mint Zanessáékat! XD

Képek a tankolásról és az étteremi rendelésről ITT.

UPDATE (03.21.): Vanessa a Zac-el való étkezés után meglátogatta szüleit is, viszont itt már nagyon takarta magát. Erről 10 képet megnézhettek ITT.

Nincsenek megjegyzések: