2009. március 17., kedd

IM cikk

"A High School Musical 3 - Végzősök londoni díszbemutatóján egy ismeretlen középkorú férfi megsebesítette az ifjú színésznőt! A brit bulvársajtó támadásról cikkezett, és azt terjesztette, hogy Zac volt a célpont - ám a valóság távol áll ettől.
"Egyáltalán nem akart bántani minket, csak felénk sietve megbotlott és véletlenül megkarmolta az arcomat. A testőrünk résen volt, elkapta őt, segített neki félreállni, és megbizonyosodott arról, hogy minden rendben van!"-nyilatkozta Vanessa. Ám a lány akárhogy is bizonygatja az eset ártatlan voltát, most már komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy a hírnév és az egyre sokasodó rajongók miatt veszélyben van a biztonsága.
Ráadásul nem csak a testi épsége miatt volt oka az aggodalomra, hiszen az a pletykálták, hogy a kedvese gyakran flörtöl más lányokkal, különösen a mozi másik főszereplőjével, Ashley-vel. Magukat bennfentesnek nevező pletykafészkek még azt is tudni vélték, hogy emiatt hatalmas veszekedések voltak a HSM-táborban - de úgy tűnik, azóta ismét rendeződtek a viszonyok.
Hogy mi volt a béke ára? Nem állítjuk, hogy az az egymillió dollár, amit Zac arra a Los Angeles-i luxusvillára költött, ahová minden bizonnynal a szíve hölgyével együtt költözik majd - de könnyen meglehet, hogy ezzel lépéssel véget vet a szóbeszédnek, és egyértelművé teszi, hogy senki és semmi nem állhat közéjük. A további fejleményekre azonban várni, hiszen a ház egyelőre bútorozatlan, így alkalmatlan arra, hogy szerelmi fészekként használják.
"Bevallom, jelenleg egy matracon alszom, és dobozokban tartom az összes cuccomat! Már van egy lakberendezőm, aki az egyik barátom, ő fog segíteni abban, hogy megtalálljam a megfelelő darabokat, és gyorsan otthonossá tegyem a házat! Már alig, hogy készen legyünk és igazán felnőttként élhessünk ott!" - lelkesedett Zac. A pletykákat cáfolandó, hozzátette: "Azt hiszem, semmi ok az aggodalomra. Megmentettük a kapcsolatunkat!" Mint egy hollywoodi tündérmese, ugye?"

Nos ennyi lenne, amit az IM ír Vanessa-ról. Ebben szerintem nincs sok kivetni való, bár az nem tetszik, hogy az összeköltözésről itt is mindenfélét összeírkáltak...
Egyébként igyekeztem, hogy minél jobban hasonlítson az IM-beli eredeti cikkre, ezért ugyan azt a képet tettem be, ami az újságba is szerepel, és a betűk színeit is ugyan olyanra festettem. :)

Nincsenek megjegyzések: