2009. március 16., hétfő

Bravo, ötlet, kérés

Sziasztok!

Sajnos Vanessa egyenlőre megint nem mutatja meg magát nekünk, de ennek ellenére a blogon az életnek mennie kell tovább!:)

A mai napon a suliban a 2. óra utáni szünetben eszembe jutott egy ötlet, hogy kicsit enyhítsem a híraszályt.

Ma az egyik osztálytársam elhozta a nemrég megjelent Bravo-t az iskolába. Szólt, hogy van benne Vanessa-ról néhány dolog, tehát érdemes lenne megnéznem. Hát így is tettem. Az első dolog, hogy a Bravo megtalálta Vanessa magyar hasommását Széles Izabella személyében. Ez a hír még nem annyira felháborító, sőt, feletébb érdekes, csak kissé elavult.

Ahogy tovább lapoztam, belebotlottam egy Zac Efron interjúba, melybe beleolvastam Vanessa nevét keresve. Ismét bebizonyosodott, hogy a Bravo egy hihetelenül ocsmány, hazudozó "újság"! A Bravo szerint Zac odaköltözött Vanessa-hoz, mert Vanessa nem bírta nézni, hogy Zac hotelben lakik a videójátékaival, ésha elkészül az új házával akkor elköltözik újra. Ez akkora hülyeség, mert

a) Zanessa eddig még nem költözött össze
b) ha egyszer már odaköltözött mért költözne el?!

Szóval nem érdemes emiatt megvenni a Bravo-t mert folyton hazudozik össze-vissza. Valamint Ness néz vissza ránk a Bravo horoszkóp rovatának nyilas részénél! :)

Ezen kívűl Ness szerepel még az IM-ben, de csak emiatt nem érdemes megvenni, mert mindössze csak 1 oldalnyi cikk van benn róla arról, amikor Londonban volt az az incidens a részeg emberrel. Ezt az interjút még ma begépelem Nektek, bár már volt róla szó többször is. És amiről még tudok, hogy a Popcorn-ban autogrammkártyák vanak extrának, köztük Vaness aláírásával.

Kérés: ha legközelebb ti is tudok ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat, kérleek írjatok a chat-be, ésha tudjátok gépeljétek be, ami az újságba van és küldjétek el mail-be.

Az ötlet: Nyilván több olyan ember van közöttetek, aki begyűjtött már jónéhány HSM-es cuccot, vagy szobája falát rengeteg kép díszíti HSM-es kedvencének poszterével! Arra szeetnélek titeket kérni, ha van rá módotok és/vagy kedvetek, legyetek szívesek örökítsétek meg ezeket a dolgokat és/vagy a szobátok falát fénykép formájában és küldjétek el az e-mail címemre, hogy kirakhassam ide a blogra, és mindenki megtudhassa, hogy milyen nagy HSM fanok vagytok!:) Hamarosan én is megörökítem ezeket a dolgokat Nektek...

A mellékelt képek egyébként a tavalyi CosmoGirl! fotózás újannan előkerült képei. Az összes képért kattints IDE.

U.i.: Eben a pillanatban is készítem új, Ashley Tisdale-el foglalkozó oldalamat, és remélhetőleg ma kész is leszek vele, tehát a címét még ma megtudhatjátok.

Nincsenek megjegyzések: