2009. március 8., vasárnap

Zac tiszta vizet önt a pohárba

Ugyebár év elején felröppent az a pletyka, hogy Zanessa egy sex-shopba látogatott el. (A pletykát kirobbantó kép ITT) Nos ez a hír természetesen nem igaz. Zac-el nemrég készített ez Elle egy interjút, melyben erről is szó esik. Íme a részlet:

"A pincérnő közeledik, hogy leszedje az asztalt. Pirulásából tisztán látszik, hogy Zac rajongótáborának tagja. „Egyébként,”- mondja Efron, hogy örömet szerezzen neki, „gyönyörű szemeid vannak. Elképesztő.” Teljesen őszinte. Mindenki tudja, hogy Vanessa Hudgens-szel járnak együtt a High School óta. Tegnap az interneten olyan képek jelentek meg, amelyen a pár egy sex-shop-szerű helyiségben fényképezkedett egy rajongóval. „Ó, ember!” - mondja Efron nevetve, székébe süllyedve, eltakarva arcát. „Az Halloweenkor volt úgy két éve! Egy jelmezboltban készült, hátul, a felnőtt részlegen, ahol a felnőtt jelmezek voltak. És az a kedves idősebb nő közös képet kért tőlünk.” Egy olyan polc előtt, ahol falloszok és bárány feliratú dobozok voltak.

„Anyukám azt kérdezte: „Zac, mit vettél abban a sex-shopban?” Mondtam, hogy: „Nyugi anyu, az nem sex-shop.” Fel sem fogta. Azt mondta – utánozza anyukája aggódó hangját – „Tudtam, hogy szexuális életet élsz!” Ezt bezzeg megértette. A zoknim idén karácsonykor tele volt óvszerrel. Kaptam egy egész nagy kiszerelést.” Te jó ég."

Forrás: X

Nincsenek megjegyzések: