2009. március 4., szerda

Sucker Punch

Vanessa-nak egy újabb filmszerep van kilátásban, ami szorosan kapcsolódik a Wachmen rendezőjéhez, Zack Snyder-hez.

Az újonnan napvilágot látott hír szerint Vanessa szerepet kaphat Zack legújabb filmjében.

Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Vanessa Hudgens (High School Musical), Abbie Cornish (A sereg nem enged), Evan Rachel Wood (A pankrátor, Tizenhárom) és Emma Stone (Superbad - avagy miért ciki a szex?) , Hollywood tehetséges fiatal színésznői, mind az ötükkel tárgyalások folynak a főszerepre. Zack Snyder ezt az fantasy/akciófilmét is Cruel & Unusual Films partnerével és feleségével, Deborah Snyder-rel készítené.

"Az 1950-es években játszódik, "Punch" nyomon követi egy lány történetét akit a nevelőapja egy elmegyógyintézetbe zárat, aki lebenymetszést szándékozik végrehajtani rajta 5 napon belül.
Miközben ott van, a lány elképzel egy alternatív valóságot hogy elrejtse őt a fájdalomtól, és abban a világban, elkezdi tervezni a szökését, melyhez szüksége van 5 tárgy ellopására hogy kijusson mielőtt megbecsteleníti egy gonosz ember.

Seyfried játszaná Babydollt, a bezárt lányt. Ha kész vannak a megállapodások, a többiek Seyfried bezárt társait játszanák akik szintén az alternatív valóságba utaznak. Hudgens játszana egy Blondie nevű karaktert, Cornish játszaná Sweet Pea-t, és Wood játszaná Rocket-et.

Snyder, aki társírója volt a Steve Shibuya által írt forgatókönyvnek, úgy jellemezte a fantázia világot mint Alice Csodaországbant gépfegyverekkel, és emellé sárkányokat, B-52-es bombázókat és bordélyházakat társítva."

Nincsenek megjegyzések: