2009. március 29., vasárnap

Kids' Choice Awards '09

A tegnapi nap estéjével elérkezett az idei év egyik legjobban várt és egyben legizgalmasabb estéje.



Tegnap este, március 28-án megrendezésre került Los Angeles-ben az UCLA’s Pauley Pavilion-ban, fergeteges hangulat kíséretében, Dwayne "The Rock" Johnson műsorvezetésével a 22. Nickelodeon's Kids' Choice Awards!

Megszokott, hogy az effajta gálák valódi Mennyországot szolgáltatnak a fiatal rajongóknak, akik szeretnének kedvenc sztárjaikkal találkozni. Ez idén sem volt másképp, hisz Jesse McCartney, Miley Cyrus és megannyi sztár rajongói, köztük Vanessa Hudgens-éi is kedvencük társaságát élvezhették egy egész estén át.

Zanessa főleg egymás társaságában vonult végig a vörösszőnyegen, ahol kézfogások kíséretében nagyon aranyosan mosolyogtak a egymásra és a kamerákba.

Persze azért voltak olyan pillanatok is, mikor a szerelmesek útjai egy időre elváltak egymástól és készült róluk egyéni kép, illetve barátokkal és rajongókkal is fotózkodtak.



Vanessa a gálán most sem hazudtolta meg önmagát vadóc stílúsával. Igazi vadmacskának tűnt extrasexi öltözékében.



Ám az est legnagyobb kérdése az volt, hogy kedvencünk hogy kap-e díjat. Nos, ez természetesen egy percig sem volt kétséges: Vanessa és a HSM3 nyert!



A srácok kifejezve nagy örömüket köszönetet mondtak a rajongóknak, a Disney-nek, Kenny-nek, Lucas-nak és Monique-nak is, akik bár nem lehettek ott tegnap este, ugyan úgy hozzájárultak a film óriási sikeréhez.
És hát Corbin... Kihasználta - talán - az utolsó alkalmat egy fergeteges csapatkiáltásra...



Majd a HSM Csapat győzelme után következett a mi üdvöskénk, Vanessa Hudgens, az ujdonsült "Kedvenc Filmszínésznő" cím birtokosa.

Mint ahogy az a vidón is látszik, V alig jutott szóhoz a meghatottágtól. A miss nagyon örült a díjnak, ami tényleg csak az övé és nem kell "megosztani" több másik emberrel. Nessa megköszönte a rajongóinak a díjat és ismét tudatta velünk és a HSM stábjával, hogy mennyire szeret bennünket.

Természetesen itt is készült interjú kedvenc sztárjainkkal, ám sajnos nem a legjobb inőségben tekinthető meg, de még így is látszik, hogy mennyire aranyosak így együtt.



Végül, de nem utolsó sorban a kamera megtalálta Zanessa-t a közönség soraiban is...


Rengeteg képet találsz többek között ITT, ITT, ITT vagy ITT.
A nyertesekről pedig ITT tájékozódhatsz.

UPDATE: Zanessa a sárga szőnyegen



UPDATE #2: Képek a díjátadó előtti érkezésről ITT.

Nincsenek megjegyzések: