2008. december 31., szerda

Vanessa és a HSM3 a legjobbak között

Egy német TV adó kihirdette, hogy a legjobb színésznő ez évben nem más, mint a képtelenül szépséges, bájos és tehetséges, mindössze 20. életévét taposó kaliforniai lány: Miss Vanessa Hudgens.


Úgy gondolom, nem veszitek rossz néven, ha én hasonlóan gondolkozok a VABN-s lányokhoz. Egy kicsit...korai, vagy egy nagyon kicsit alaptalan, nem is tudom hogy fogalmazzak. De talán mindannyian érzitek, egy listán látni úgy Vanessát Angelina Jolie-val, Charlize Theron-nal, Meryl Streep-pel vagy például Scarlett Johanson-nal, hogy ő az első; egy kicsit szürreális.

Semmi kétségem afelől, hogy Vanessa sok film és közelazonos korcsoport után azon a bámulatos helyen megérdemelten fog tanyázni még párszor az életben, mert bár így is tagadhatatlan varázsa - képernyőn és a való életben egyaránt - mégis, merőben más egy fiatalosabb musical filmben megcsillogtatni tudásodat. Azonban ha csak azt nézzük, ki adott bele a legtöbbet, anyait-apait, szívet-lelket...a mi egyetlen Nessánknál keresve se találhattak volna alkalmasabb nőt a dobogó legfelső fokára. :)



Ráadásul ugyanezen csatorna fejet hajtott maga a 2 színészpalántát felvonultató szenzáció előtt is, egyesegyedül, de azért valljuk be, viszonylag méltán sorolta a High School Musical 3 elé a legújabb Batman-alkotást, A Sötét Lovagot.


Forrás: X

És egy kis kiegészítés: A kategoriák számokban:
  • #1“Kedvenc színésznő”- Vanessa Hudgens
  • #2 “Kedvenc mozifilm”- HSM 3: Senior Year


Nincsenek megjegyzések: