2008. december 14., vasárnap

Boldog születésnapot Vanessa!

A csodálatos színésznő, énekesnő, és táncos, Vanessa Anne Hudgens 2008. év ezen napján, december 14-én ünnepli 20. születésnapját. Szép kerek szám, és egyeltalán nem sok, hiszen Vanessa előtt áll az élet mint karrierileg, mint családilag.

Kívánom Vanessa-nak, hogy sok ilyen éve legyen, mint a 19., ugyanis ebben az életévében sokat tevékenykedett és sikert sikerre halmozott. Íme egy kis áttekintés:

- elkészítette legújabb albumát, az Identified-et, ami 2008. július 1-én megjelent az amerikai boltokban.

- elkészítette elsző mozifilmjét, a High School Musical 3. - Senior Year-t ami már megjelenése előtt rekordokat döntögetett és azóta sem állt meg!^^

- Baby V új lemezével egy amerikai koncerttúrnéra indult, ami augusztus elejétől szeptember közepéig tartott. E turné által még az "idősebb" korosztály is megszerette V-t és mindenki nagyon jó véleménnyel van róla.

- mindezek után Zac-el, Ashley-vel és Kenny-vel kiegészülve hozzálátott a HSM3 Promocios Turnéhoz, ami keretében bejárta az egész világot Angliától, Sydney-n át egészen Los Angeles-ig. Ez a turné egyébként még folytatódik és nagyon úgy néz ki, hogy Vanessa még japánba is ellátogat majd.

- közben Ness különböző rendezvényeken vett részt, díjakat nyert, reklámokban szerepelt, nyaralni ment, házat vett és a családjára is szakított időt!:)

Szóval elég tartalmas és sikeres 19. éve volt a mi Vanessa lányunknak!^^

Vanessa a 20 év alatt (természetesen) külsőleg sokat változott, cseperedett, szépült, stb. Készítettem Nektek 2 idővonalat képekben, ami jól mindezt szemlélteti:


Röviden ez volt Vanessa 19. éve és így szépült az évek során. Ezek után már csak az maradt hátram hogy hozzam a születésnapi aándékokat! ^^

Boldog születésnapot Vanessa!

Nincsenek megjegyzések: