2009. február 26., csütörtök

Zac eljegyezte Vanessa-t?!


Nos, már mindenki erről beszél 2 napja és már a magyar sajtót is bejárta a hír, hogy Vanessa-t eljegyezte Zac. A hír kirobbantója egy nem mindíg megbízható forrás, a National Enquirer. Íme a hír:

"Az egyik külföldi magazin úgy értesült, hogy Zac január végén jegyezte el kedvesét, amikor Japánban reklámozták a High School Musical harmadik részét. A lap informátorai szerint a fiatalok 2010-ben állnak majd oltár elé, tehát nagyjából egy év jegyességet terveznek.

„Zac még gyűrűt sem húzott Vanessa ujjára, de reméli, az eljegyzéssel meggyőzi lány igencsak szigorú édesanyját, Ginát, aki nem hagyta jóvá, hogy a fiatalok a házasság előtt összeköltözzenek” – árulta el egy bennfentes a magazinnak.

Február elején olyan hírek kerültek nyilvánosságra, hogy a fiatalok már gyakorlatilag együtt is élnek. Mindkettejüknek van saját lakása, ám a legtöbb időt a lánynál töltik. „Zac látszólag nagyon is ragaszkodott a szabadságához. De mióta megvette sok millió dolláros házát, minden idejét szerelménél tölti, aki csak tíz percre lakik tőle” – mondta egy ismerősük az egyik internetes lapnak.

Bár három és fél éve együtt járnak, azt még korai lenne kijelenteni, hogy 2010-ben össze is házasodnak. Egyelőre az összeköltözés is hatalmas lépés, hiszen Zac 21, Vanessa pedig csupán 20 éves!"

Forrás: Cosmopolitan

Mondanom se kell, én nagyon örülnék neki, ha igaz lenne a hír, de ahogy a Cosmopolitan internetes weblapján is írják, tényleg hatalmas lépés... Vélemények?

Nincsenek megjegyzések: