2009. február 18., szerda

Dead @ 17

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem csak áramszünet volt a nagy hó és a rettenetes szélfújás miatt... Nade hál' Isten visszajött az áram, így én is tudok Veletek híreket megosztani. ^^

Alig hogy véget ért a Twilight 2-vel kapcsaolatos találgatás, már is itt egy újabb pletyka Vanessa karierrjét illetően:

A Comics on Comics nevű internetes blog hangfelvételeken teszi közzé interjúikat a képregények mindennemű témájában. A napokban egyik beszélgetőalanyuk Josh Howard volt, aki a Viper Comics társaság egyik írója. A Viper Comics 2001 decembere óta működik, mint független képregényeket megjelentető társaság az amerikai Dallasban.

Josh Howard jegyzi a 4 részből álló miniképregényt, melynek középpontjában egy fiatal lány áll. A Jó és Rossz közötti végső harcot a legvalószínűtlenebb helyen vívják, és kimenetele egy tini döntéseitől függ. Darlington Hills egyik kicsi külvárosában, Nara Kilday-t meggyilkolják, de titokzatos módon föltámad. Rájön, hogy neki kell megakadályoznia egy démon, Bolabogg-nak az eljövetelét. A Dead @ 17 szeretetről, veszteségekről, végzetről és árulásokról szól, és azokról a választásokról, amiket az embereknek a végső viszontagságnak ellenében kell meghozniuk.


A CoC interjújából kiderül, hogy tervezeik a történet mozis adaptációját, és Josh Howard azt mondta, a producer, Lorenzo di Bonaventura(Transformers 1-2) Vanessa Hudgens-t próbálja benyomni a főszerepbe.

Forrás: X

Többször nyilatkozta Vanessa, hogy ki akar törni a jó kislány szerepéből. Az biztos, hogy ez jó alkalom lenne, de egyenlőre még semmi sem biztos.

Nincsenek megjegyzések: