2009. február 26., csütörtök

Vanessa pihenős napja

Sziasztok! Elnézést, hogy csak így, az esti órákba esek be, de sajnos nagyon rohanós napom volt, és csak most jutottam géphez... De mostmár itt vagyok telljes mértékben, szóval hozom is nektek a híreket! :)

Vanessa a tegnapi nap folyamán többször is megmutatkozott díszes baráti társaságával együtt a rajongók nagy örömére!:)

Előszőr Vanessa tegnap délután (február 25.) Studio City-ben volt látható Ashley Tisdale, Brittany Snow, Samantha Droke és Caroline Dark társaságában, amikor ásványvízzel a kezükben a csaj-csapat egy pilates edzésen vett részt.

Láthatólag a lányok nem érezték magukat fotogéneknek, ugyanis egytől egyig elrejtőztek agy a kezük mögé, vagy pulcsijuk mögé.

Az edzés után pár órával Brittany és Vanessa levezetve a pilates fáradalmait, felkerekedtek és folytatták a csajos délutánt egy jó kis bevásárlással a Nyugat Hollywood-i Fred Segal butikba.

A lányok még most sem mutatkoztak túlzottan jókedvűnek Madison táskájukkal a kezükben, de legalább most nem takrtják el oly nagy mértékben arcukat.

Képek az edzésről ITT és a vásárlásról ITT.

UPDATE: Már találtam is egy videót a pilates edzésről! XD Ezek a csajok nagyon készen vannak! XD Vanessa nagyon vicces a videó 1:30 percében... Meg a végén a futás...XD Ajánlom mindenki figyelmébe és természetesen várom a véleményeket! :)

Nincsenek megjegyzések: