2009. április 17., péntek

Baseball sapkás szépség

Hey guys!

Hál' Istennek viszonylag hamar elvonult a nagy viharfelhő, ami felettünk égtelenkedett így máris megoszthatom Veletek a legjúabb híreket miss Vanessa Anne Hudgens-ről.

Anne kisasszony még szerda délután (április 15) volt látható Los Angeles utcáin, amint egy baseball sapka mögé bújva próbálta meg arcát elrejteni a paparazzik elől.

V ezúttal lezseren volt öltözve. hiszen egy zöld melegítőfelső és egy fekete melegítőnadrágot viselt, de még ez is roppant jól állt neki. mivel megfelelően választotta ki kiegészítőit! :)

Szerencsére ekkor nem készítettek videót a paparazzik Vanessa-ról, mert a képeket elnézve most is eléggé belemásztak Ness arcába és ezt nagyon utállom!

Másnap V ismét látható volt, ugyanis a tegnapi nap folyamán (április 16) elkísérte kedvesét, Zac Efron-t a Jimmy Kimmel Show-ba, ahova Zac szintén a '17 Again' promotálásának céljából érkezett.

Sajnos a párról egyenlőre csak ez az egy kép jelent meg erről az eseményről... De az vígsztal, hogy Nessa nem takarta el magát és szépen mosolygott. :)

EDIT(4.23.): Vanessa 15-én még elment edzeni is volt az El Segundo-ban, tehát ezért láthattuk melegítőben... Itt a videó: (köszönet Edinának)

Nincsenek megjegyzések: