2009. április 13., hétfő

Az összetartó pár

Végre biztos infókhoz jutottunk abból a szempontból, hogy Vanessa mért utazott New York-ba.

Vanessa azért repült a Nagy Almába, hogy támogassa kedvesét, Zac Efron-t, aki legújabb filmjét, a 17 again-t promotálja a városban.

Erre akkor derült fény, mikor tegnap este (április 12) a párt lefotózták a lesifotósok, ahogy kéz-a-kézben elhagyták a Saturday Night Live after party-ját, ahol Zac volt a házigazda a promotálás miatt.

Képek Zanessa-ról ITT.

Nos az a helyzet, hogy most mennem kell... Ez az utolsó húsvétolásos nap és ma egész korán hazafogok jönni, szóval ma még jövök hírekkel, mert van mivel, csak szólít a kötelesség...

EDIT: Nah végre vége ennek is erre az évre! :) Most visszakanyarodhatunk a hírhez. :)

A Saturday Night Live-ban természetesen szó esett Vanessa-ról is. Zac elárulta, hogy a mi Nessa-nk mit gondol a legújabb James Bond-ról, Daniel Craig-ről:

“Vanessa szerint Daniel Craig a hollywoodi hódító. De én is bele vagyok esve Daniel Craig-be - ő annyira klassz. Szóval megengedem neki [Vanessának], hogy szeresse. De Ryan Gosling-ért is odavan. Van egy listája.”

Nos igen, Daniel tényleg nem rossz pasi és szerencsére Zanessa-nak ismét egyezik a véleménye!:)

Aztán hamár Zac és 17 again... Zac promotálása már egy jó ideje tart és azóta számtalan interjú készült vele, és volt köztük olyan is, ahol V is megvolt említve.

Az első ilyen alkalom a Daily 10-nek készült interjú, amikor is Zac-et, egy 7 éves rajongója arról kérdezte, hogy Vanessa-val
szerelmük szerelem volt-e első látásra.

Zac pedig kedvesen elárulta, hogy életüknek abban a szakaszában és abban környezetben határozottan az volt. Szerelem első látásra. ♥

Második alkalommal, pedig nem is maga Zac említi kedvese nevét, hanem egyik filmbéli partnere, Lorna Scott.

Lorna elárulta, hogy Baby V többször is járt a 17 again forgatásán és nagyon kedves és személyes volt az ott dolgozókkal, és azok barátaival, családjaival. Beszéljünk a fiatal szerelemről! Az a kettő egyszerűen gyönyörű és igazán kedvesek mindenkihez. Zac és Vanessa megbizonyosodtak, hogy minden gyerekkel találkoztak és Vanessa mosolygott és folytatta a beszélgetést velük, amikor Zac dolgozott.

Nos azthiszem ennyi volt ezzel a hírrel kapcsolatos lemaradásom. A többit pedig szép aprénként pótolni fogom! :)

Forrás: Vanessa-Hudgens.Org, Celebrity Gossip, Zanessa-Live In Love

Nincsenek megjegyzések: